ENGINYER AGRÒNOM

Per a empresa fabricant de productes relacionats amb el món agrònom situada a la comarca de l’Anoia.

En dependència directa de gerència, s’ocuparà principalment de realitzar tasques a nivell d’assessorament tècnic i resolució de dubtes i consultes als clients de la companyia (tots ells pertanyents al sector agrari), de la realització de compres (de volums grans) de producte i de la realització de gestions tècniques relacionades amb la compra-venda de productes de l’empresa. També haurà de gestionar i coordinar l’equip humà del seu departament.

Busquem una persona amb formació a nivell d’Enginyeria Agrònoma o similars, que sigui una persona dinámica, polivalent, autònoma i amb una bona capacitat de negociació i de relació interpersonal. Valorarem que aporti experiència en tasques similars.

Residència a la zona d’Igualada o propera.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

INTERESSATS/DES SENVIAR CURRICULUM VITAE A cv@jregordosa.com INDICANT LA REFERÈNCIA : ENG-AGRO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *