RESPONSABLE DE PRODUCCIÓ

Per a empresa industrial situada a Cervera.

En dependència del Director Industrial, supervisarà la feina realitzada per l’equip de producció (10 operaris) així com totes les operacions que es portin a terme a fàbrica atenent a la planificació realitzada i complint amb els requisits de qualitat, seguretat laboral i respecte al medi ambient establerts per la companyia. L’equip de producció treballa a torns rotatiu de matí, tarda i nit.

Busquem una persona jove, preferiblement amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Industrial i amb experiència en la gestió de la producció industrial. Haurà de tenir experiència en la gestió i supervisió d’equips de treball, així com capacitat de lideratge  i d’organització. Es requereixen bons coneixements dels programes de Microsoft Office i es valorarà el coneixement d’idiomes (anglès o francès). Residència zona Anoia / Segarra.

Oferim un lloc de treball estable, un horari partit de dilluns a divendres de 9h a 18h amb 1 hora per dinar i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

INTERESSATS/DES SENVIAR CURRICULUM VITAE A cv@jregordosa.com INDICANT LA REFERÈNCIA : RESP-PROD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *