COMERCIA SUD DE FRANÇA

Per a empresa del sector metall situada a Igualada.

En dependència directa del Cap de Vendes es responsabilitzarà de gestionar i ampliar la cartera de clients en el sector de la exportació en el mercat francès (principalment sud de França) realitzant visites de prospecció, de seguiment de clients i el·laborant i presentant ofertes (el perfil de clients té un component tècnic rellevant).

Busquem una persona dinàmica, amb clara vocació comercial, amb formació tècnica (enginyeria tècnica industrial o FPII) i  amb una experiència en tasques comercials (preferiblement en el sector industrial) d’almenys 2 anys. Haurà d’aportar coneixements tècnics a nivell d’interpretació de plànols.

Disponibilitat per a viatjar al voltant de 3 dies a la setmana en visites de prospecció i de seguiment de clients (zona Sud de França).

Imprescindible un nivell alt de francès a nivell de negociació i conversació fluida 

Oferim contracte laboral estable, incorporació immediata i una retribució composada de fixe més variable per objectius en funció de l’activitat comercial realitzada, que es negociarà individualment amb cada candidatura (orientativament 30-35.000 €BA + variable).

INTERESSATS/DES SENVIAR CURRICULUM VITAE A cv@jregordosa.com INDICANT LA REFERÈNCIA : EAM-FR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *