DIPLOMAT/DA o GRAU EN TURISME

Per a empresa de software per a hotels situada a Igualada.

S’incorporarà al departament d’atenció als clients i realitzarà tasques d’atenció als usuaris clients (hotels) per a resoldre i assessorar-los en dubtes sobre el software de l’empresa i també donarà formació in situ als treballadors dels hotels que hagin d’utilitzar els seus programes sobre el funcionament dels mateixos (per tant s’haurà de desplaçar a les instal·lacions dels clients, situades principalment a Catalunya, capitals espanyoles i zona mediterrani).

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Turisme (grau o antiga diplomatura) i que tingui una bona capacitat de relació i de comunicació interpersonal (haurà de donar cursos de formació). Valorarem que conegui el sector hoteler i el funcionament dels hotels en general.

Oferim un lloc de treball estable i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

INTERESSATS/DES SENVIAR CURRICULUM VITAE A cv@jregordosa.com INDICANT LA REFERÈNCIA : TURIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *