RESPONSABLE DE COMPTABILITAT

Per a empresa situada al Polígon de les Comes.

En dependència de gerència, les seves funcions inclouran la gestió de la comptabilitat de la SL, control de factures, cobraments, pagaments, control de tresoreria i bancs. També s’ocuparà del control de gestió i  la liquidació trimestral d’impostos, tot i que comptarà amb el suport d’un gestor extern per als comptes anuals, impostos de societats, etc. També impulsarà el projecte de modernització de la gestió del departament administratiu/financer, mitjançant la compra d’un nou ERP.

Busquem una persona amb una bona experiència en tasques a nivell de comptabilitat/finances en societats, que aporti una formació a nivell d’empresarials o similars i que tingui bons coneixements a nivell d’ofimàtica i en ERP de comptabilitat/finances.

S’ofereix un lloc de treball estable, amb contracte indefinit i horari partit de dilluns a divendres. La retribució es pot negociar individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat.

INTERESSAT/DES SENVIAR CURRICULUM VITAE A : cv@jregordosa.com INDICANT LA REFERÈNCIA : COMPTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *