COMERCIAL DE SOFTWARE

Per a empresa consultora i desenvolupadora de solucions de software Cloud Services i de programes informàtics de gestió per a hotels, situada a Igualada.

S’incorporarà a l’equip comercial de l’empresa realitzant tasques a nivell de visites a clients i a potencials (principalment hotels situats a territori espanyol), presentació de pressupostos, gestió de presentacions de producte ja sigui presencialment o a través de vídeo-conferència, estudis de mercat, identificació i primers contactes amb potencials, campanyes de marketing, negociació amb clients, etc…

Busquem una persona amb formació a nivell de Grau mig o Superior, que aporti experiència comercial. Valorarem que aporti experiència en la venda o comercialització de productes o serveis relacionats amb la informàtica i la tecnologia o bé amb el sector hoteler.

Residència a la zona d’Igualada.

Disponibilitat per a viatjar (Espanya) tot i que es viatja amb poca freqüència (aproximadament uns 2-4 dies al mes) ja que la majoria de visites i contactes comercials es realitzen amb hotels de la zona de Catalunya i Barcelona.

Oferim contracte indefinit i una retribució econòmica negociable en funció del perfil aportat per cada candidatura.

INTERESSAT/DES SENVIAR CURRICULUM VITAE A : cv@jregordosa.com INDICANT LA REFERÈNCIA : CIAL-SOFT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *