ATENCIÓ AL CLIENT (NIVELL MOLT ALT D’ANGLÈS)

Per a empresa del sector arts gràfiques situada a Igualada.

Busquem una persona per a realitzar tasques administratives i d’atenció als clients de la zona UK. Recepció de comandes, resolució de dubtes i consultes, gestió d’enviaments de producte, etc…Tota la venda de la companyia es realitza a través del canal on line, per tant valorarem els coneixements de màrqueting digital i xarxes socials.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració o Comerç Internacional o similars, o bé a nivell d’empresarials, que tingui un nivell molt alt d’anglès (valorarem especialment aquelles persones que siguin naturals de Regne Unit amb residència a Igualada o la zona propera). Haurà de tenir un nivell de conversa fluida amb clients del regne unit.

Oferim un lloc de treball estable contracte indefinit, amb horari intensiu de 9h a 17h.

Interessats/des enviar currículum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència AC-ANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *