COMERCIAL D’EXPORTACIÓ

Per a empresa industrial situada a la comarca de l’Anoia.

S’incorporarà a l’equip comercial d’exportació per a realitzar tasques a nivell comercial internacional (les seves zones concretes d’acció es determinaran més endavant i aniran variant, tot i que inicialment començarà treballant a la zona LATAM).

Busquem una persona jove, amb un perfil Junior, que tingui un nivell alt d’anglès, una alta disponibilitat i interès en viatjar (viatjarà a nivell internacional aproximadament un 40-50% del seu temps) i en iniciar una trajectòria professional dins l’ àrea de les vendes internacionals. Participarà en fires internacionals i visitarà principalment a distribuïdors. Es valorarà formació a nivell d’Empresarials o a nivell de Comerç Internacional.  No es requereix un bagatge professional previ però si que busquem una persona que tingui altes habilitats socials i de negociació i el potencial per a realitzar amb èxit tasques i contactes comercials a nivell internacional.

Oferim un lloc de treball estable, i un atractiu horari que permet conciliar vida laboral i familiar. S’ofereix un pla de carrera a 3 anys vista i una retribució inicial al voltant dels 25.000 EUR Bruts Anuals (que anirà creixent durant els primers 3 anys).

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : EXPORT-JR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *