ASSESSOR COMPTABLE FISCAL (MITJA JORNADA)

Per a assessoria d’empreses situada a Igualada.

 S’ocuparà de les següents funcions per a la cartera de clients del despatx que li serà assignada:

  • Gestió íntegra del procés comptable y fiscal (autònoms i societats).
  • Confecció, presentació i control dels impostos.
  • Comptabilitat analítica.
  • Estratègia i assessorament comptable en general

REQUISITS :

Busquem una persona que inicialment estigui interessada en una mitja jornada amb certa flexibilitat horària. És important dominar de forma autònoma tot el procés comptable. Es valoraran els coneixements en fiscalitat. Haurà de tenir formació universitària a nivell de llicenciatura o grau en ADE, Econòmiques o similars. Imprescindible aportar experiència en les tasques descrites.

Oferim un contracte laboral estable inicialment a mitja jornada pero pensant en poder ampliar a una dedicació complerta a mig termini. Retribució negociable individualment amb cada candidatura (orientativa al voltant de 16.000 € bruts anuals per les 20 hores/setmanal.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : ASS-COMP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *