AUXILIAR ADMINISTRATIVA / ATENCIÓ AL CLIENT

Per a empresa de software situada a Igualada.

S’ incorporarà al departament d’atenció als clients per tal de realitzar tasques a nivell d’atenció telefònica als clients, per tal de resoldre dubtes sobre el funcionament dels programes informàtics que comercialitza l’empresa, i solucionar incidències o (bé comunicar-les a l’equip tècnic de l’empresa per tal de que procedeixi a la seva resolució).

Busquem una persona jove, que hagi finalitzat els estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances i que tingui una bona capacitat de relació i de comunicació interpersonal ja que la seva feina implicarà estar constantment en contacte telefònic amb clients. No es requereixen coneixements professionals d’informàtica però si coneixements de gestió d’empresa (albarans, factures, comptabilitat, etc…) ja que el software que ven la companyia és un software de gestió empresarial. És necessari tenir coneixements d’ofimàtica a nivell d’usuari i tenir interès en el món de la informàtica i les noves tecnologies.

Oferim un contracte laboral estable, jornada complerta de 9h a 13h i de 15h a 19h (amb 1 hora flexible).

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : H-DESK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *