ENGINYER EN AUTOMATITZACIÓ INDUSTRIAL

Estem buscant per a una empresa especialitzada en tecnologies d’automatització, control i supervisió de màquines, equips i processos situada a Igualada un/a :

ENGINYER EN AUTOMATITZACIÓ INDUSTRIAL

Es responsabilitzarà principalment de tasques d’anàlisi i programació per a l’automatització de màquines, línies de producció i serveis auxiliars; així com de la posta en marxa dels projectes. Treballarà amb maquinària industrial, línies de producció, PLCs, servomotors, robòtica, visió
artificial, pantalles HMI i SCADA.

Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Electrònica, Automàtica Industrial o similars, i que aporti experiència en l’automatització industrial i en la programació de maquinària: PLC, HMI i SCADA . Valorarem que tingui coneixements addicionals de programació en llenguatges d’alt nivell i sistemes operatius.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : ENG-AUTOM.

Comments are closed.