ENGINYER TÈCNIC QUÍMIC JUNIOR (DPTM. COMERCIAL)

Per a empresa fabricant de productes químics per al sector de la pell situada a la comarca de l’Anoia.

 En dependència del Director Tècnic i Comercial inicialment s’ocuparà de l’assessorament tècnic als clients de la companyia en l’aplicació dels seus productes sobre processos de producció de pell i curtits i progressivament anirà assumint tasques de més responsabilitat comercial sobre comptes de clients i tasques de captació de nous clients (sempre parlant a nivell d’exportació). L’empresa comercialitza els seus producte a Europa, Àfrica, Àsia i Centre i Sud Amèrica. Haurà d’aportar bons coneixements tècnics de l’aplicació de productes químics a la industria de la pell i els curtits i capacitat i interès en iniciar una trajectòria professional dins l’àrea comercial i de l’assessorament tècnic a clients.

REQUISITS :

  • Formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Química i/o Enginyeria del Cuir.
  • Anglès imprescindible.
  • Disponibilitat per a viatjar i interès en iniciar una trajectòria professional dins l’àrea comercial i de l’assessorament tècnic a clients.
  • Es valorarà residència en zona propera a l’Anoia.

Oferim un contracte laboral estable, incorporació immediata en empresa dinàmica i en procés de creixement, pla de carrera i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : ENG-QUIM

Comments are closed.