COMUNICACIÓ I XARXES SOCIALS (MITJA JORNADA)

Per a empresa de disseny de producte situada a Igualada.

Es responsabilitzarà de la comunicació d’una nova gamma de producte (mobiliari de disseny) a nivell internacional (Europa), mitjançant xarxes socials i contactes amb despatxos d’arquitectura, estudis d’enginyeria i concept stores a nivell europeu. Haurà de contactar amb aquest target de client, i enviar-los catàlegs producte i mirar d’aconseguir contactes professionals. No s’ocuparà de la gestió comercial però si que s’ocuparà d’aconseguir contactes per als comercials quan vagin a les fires del sector a nivell internacional.

Busquem una persona amb un alt domini de les xarxes socials, que tingui capacitat de relació i comunicació interpersonal i que sigui capaç de fer contactes comercials a nivell europeu (per tant ha de tenir un nivell molt alt d’anglès). Valorarem que sigui una persona amb gust pel disseny de producte. Valorarem estudis universitaris a nivell de màrqueting i comunicació, disseny de producte, relacions públiques o similars a aquests.

Oferim un lloc de estable, oficines situades a Igualada i una dedicació a MITJA JORNADA o bé matin o bé tardes en funció del que millor s’ajusti a la situació de cada candidatura).

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència COM-XS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *