TÈCNIC COMERCIAL D’EXPORTACIÓ

Empresa catalana fabricant de maquinaria industrial i mecanitzats, situada a Igualada selecciona :

TÈCNIC COMERCIAL D’EXPORTACIÓ

Busquem un perfil d’Enginyer de producte que aporti formació a nivell d’enginyeria Tècnica Industrial o bé a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en electrònica o mecànica per tal de gestionar els clients d’exportació de l’empresa i ampliar mercats en nous països mitjançant la recerca i negociació amb nous distribuïdors. Haurà de viatjar aproximadament un cop al mes.

Pensem en una persona amb un perfil tècnic, que tingui coneixements d’Autocad i d’interpretació de plànols de peces i conjunts. Imprescindible aportar un nivell mig-alt de francès, valorant-se un nivell mig alt també en anglès.

Haurà d’aportar experiència en la gestó comercial d’exportació ja sigui a nivell més de back office (sempre i quan estigui interessat/da en passar a una posició més comercial) o bé a nivell d’Export Àrea Manager.  Haurà d’aportar coneixements de processos industrials de fabricació i muntatge i tenir residència a la zona d’Igualada o propera.

S’ofereix un contracte laboral estable, possibilitats de creixement en una petita empresa de capital 100% català i líder en el seu sector. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència TEC-EXPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *