ENGINYER INFORMÀTIC (ANALISTA-GESTIÓ DE PROJECTES)

Per a industria situada a la comarca de l’Anoia.

S’incorporarà al Departament d’informàtica de l’empresa i realitzarà tasques a nivell d’anàlisi i programació d’aplicacions internes. Participarà de totes les fases del projecte, des de la presa de requeriments amb el client intern (diferents departaments de la companyia) fins a l’anàlisi i  programació  de les aplicacions (ho podrà realitzar personalment o bé subcontractant-ho a proveïdors externs).

 Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Informàtica o bé a nivell de Cicle Formatiu (en funció del perfil de formació i experiència actuarà més com a cap de projecte o analista o bé més com a programador). Valorarem en gran mesura que aporti coneixements d’ AX DYNAMICS de Microsoft ja que és l’ERP de l’empresa.

Residència a Igualada o zona propera (Bages, Segarra…)

Oferim un lloc de treball estable, contracte indefinit i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat/a (orientativament entre 22.000 i 28.000€ bruts/anuals). Horari de dilluns a dijous de 8h a 18h (amb una hora per dinar) i els divendres de 8:30h a 13:30h.

INTERESSATS/DES ENVIAR CURRICULUM VITAE A : cv@jregordosa.com indicant la referència AN-DP

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *