RESPONSABLE COMPTABILITAT

Per empresa situada a la comarca de l’Anoia.

En dependència de gerència s’ocuparà de la comptabilitat, introducció d’assentaments, balanços, gestió de la tresoreria, relacions amb entitats bancàries, fiscalitat… Gestionarà un equip format per dues persones i es responsabilitzarà de l’àrea comptable/financera de l’empresa. Tota la gestió es realitza internament.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Empresarials, ADE o Econòmiques (no descartarem candidatures amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior si aporten contrastada experiència en la posició buscada) que aporti experiència en la gestió comptable en empresa (S.L o bé S.A) valorant-se l’experiència en grup empresarial.

Oferim un lloc de treball estable, incorporació immediata i un horari flexible amb entrada entre les 8h i les 9h  i sortida entre les 16:30h i les 18h en funció de la parada al migdia).

Interassats/des enviar curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència R.COMPT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *