COMERCIAL SECTOR CARTRÓ/PACKAGING

Empresa industrial del sector cartró situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a COMERCIAL.

En dependència del director comercial s’ocuparà de le gestió comercial de les comptes de clients que se li assignaran (principalment del sector packaging) i de la captació de nous clients, treballant la zona de Catalunya. Es valorarà el domini de l’idioma francès per tal de poder realitzar prospeccions comercials i captació de clients a la zona Sud de França. També es valorarà l’experiència en el sector paper/cartró o packaging.

Pensem en una persona amb un bon perfil comercial, amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional o similar i que aporti experiència comercial. Valorarem el coneixement previ del mercat.

Oferim un contracte laboral, incorporació immediata i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Interessats/des enviar curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CIAL.

Comments are closed.