TÈCNIC INFORMÀTIC

Empresa multinacional situada a Igualada selecciona per al seu departament d’informàtica un/a :

TÈCNIC INFORMÀTIC

En dependència del Director d’Informàtica de la planta i el departament d’informàtica de la central del grup per Europa s’ocuparà de donar suport als usuaris (uns 40 equips), programació, ERP, xarxes, servidors.

Formació a nivell d’Enginyeria o Grau en informàtica i experiència en tasques similars en departament d’informàtica en empresa. Haurà de tenir coneixements de IT tant a nivell de software com de hardware i sistemes, bons coneixements de SQL i es valoraran els coneixements de SAP. Imprescindible un NIVELL ALT d’ANGLÈS ja que el contacte amb la central és constant i s’efectua amb aquesta llengua tant escrit com parlat.

Residència zona Igualada.

Oferim un contracte laboral estable, horari partit de dilluns a dijous i intensiu de mati el divendres. La retribució es negociarà individualment amb cada candidatura.

Interessats/des enviar curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència INF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *