DIRECTOR COMERCIAL

Empresa de subministraments industrials situada a Igualada selecciona :
DIRECTOR COMERCIAL

En dependència de Direcció General es responsabilitzarà de tota l’activitat comercial de la companyia, establint-ne l’estratègia, els objectius i dirigint l’equip comercial (uns 10 tècnics comercials). L’àrea geogràfica de vendes de l’empresa és Catalunya. També s’ocuparà de gestionar i negociar directament amb alguna de les principals grans comptes de clients de la companyia. També es responsabilitzarà de conèixer la competència i establir els percentatges de vendes de l’empresa per a cada línia de producte en el seu mercat.

Busquem una persona amb formació tècnica (Enginyeria o CFGS en Mecànica, Automatització Industrial o similars) o bé amb formació universitària a nivell d’Empresarials, ADE, etc… però amb sòlida experiència en el mercat del subministrament industrial. Haurà d’aportar experiència en la gestió d’equips comercials de venda així com tenir bons coneixements de producte (mecànica, hidràulica, electrònica, pneumàtica…).

Oferim contracte indefinit i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Interessats enviar curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència D.CIAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *