CONTROLLER DE COSTOS INDUSTRIALS

Per a industria situada a Igualada seleccionem un/a :

CONTROLLER DE COSTOS INDUSTRIALS

En dependència del Director Financer, s’ocuparà del control de costos de fabricació de les dues plantes de producció que té la companyia, establint preus de fabricació i analitzant desviacions i marges.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Econòmiques o bé a nivell d’Enginyeria Industrial amb formació d’especialització en control de costos. Haurà de ser un usuari avançat d’Excel i tenir certa experiència en control de costos industrials. Valorarem que vingui del sector Auditoria. 

Oferim contracte estable, jornada complerta amb horari partit i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència CTRL-IND.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *