COMERCIAL EXPORTACIÓ JUNIOR

Per empresa del sector industrial situada a Igualada busquem un/a :

COMERCIAL D’EXPORTACIÓ JUNIOR

En dependència de Direcció d’Exportació s’incorporarà a l’equip de comercials i se li assignarà una zona d’acció (la zona no és sempre fixe sinó que entre els comercials d’exportació van variant : Sudamèrica, Orient Mitjà, Europa). Viatjarà aproximadament un 40% del seu temps.

Busquem una persona jove amb formació a nivell d’empresarials, ADE o similars, que aporti certa experiència comercial i que tingui interès en iniciar una trajectòria professional dins l’àrea comercial d’exportació.

Oferim un lloc de treball estable, projecció professional i un horari de treball atractiu (intensiu de 9h a 17h). La retribució es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència EXPORT JR.

Comments are closed.