PRODUCT BUILDER (AMB ILUSTRATOR I JAVASCRIPT)

Empesa d’ ecommerce en ple procés de creixement selecciona per a les seves oficines d’Igualada un/a :

PRODUCT BUILDER AMB ILUSTRATOR I JAVASCRIPT

S’ocuparà de la creació i comprovació tècnica de continguts gràfics, tant a nivell de creació de nou producte com a nivell d’administració de canvis en producte ja existent.  Serà responsable de totes les etapes de creació/manteniment dels productes: des de la botiga online (front end) fins a la producció física (back end).

Estem buscant una persona amb formació a nivell de Disseny Gràfic, Grau en Multimèdia, Disseny i programació web, etc…que aporti capacitat creativa però també un perfil orientat a producció de continguts.

Imprescindible aportar bons coneixements d’ Illustrator .

Es valoraran els coneixements de MySQL i en programació en Javascript.

 Oferim contracte laboral estable, horari continu de 9h a 17h de dilluns a divendres i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar curriculum a cv@jregordosa.com indicant la referència PRODUCT-B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *