ADJUNT A DIRECCIÓ FINANCERA

Empresa industrial situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a :

ADJUNT A DIRECCIÓ FINANCERA

S’ocuparà de la gestió de l’àrea comptable/financera donant suport  a direcció i responsabilitzant-se de la comptabilitat, la gestió de tresoreria, relació amb bancs, remeses, fiscalitat, control de gestió, etc… Actualment la gestió comptable/fiscal està externalitzada i l’empresa vol passar a realitzar-la de forma interna.

Estem buscant una persona jove amb formació a nivell d’ADE, Econòmiques o Empresarials, valorant-se la formació de postgrau o Màster en Finances. Haurà de tenir experiència en departament financer, preferiblement en empresa del sector industrial.

Oferim contracte laboral estable, horari partit de dilluns a divendres i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar Curriculun Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ADJ-FIN.

Comments are closed.