CAP D’OBRES D’ EDIFICACIÓ

Important empresa constructora selecciona un CAP D’OBRES (EDIFICACIÓ).

Portarà grans obres d’edificació a la zona de Barcelona / Catalunya principalment i portarà obres de grans centres d’oficines, centres comercials i obra gran en general (no portarà ni habitatges ni obra pública). Gestionarà màxim 1-2 dues obres de forma simultània (generalment els Caps d’Obres de la companyia gestionen una sola obra a cada moment).

Busquem una persona amb experiència com a Cap d’Obres d’edificació que aporti formació a nivell d’Arquitectura Tècnica o a nivell d’enginyeria.

Oferim un lloc de treball estable, cotxe d’empesa amb les despeses pagades i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats enviar curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència C-OBR.

Comments are closed.