PROGRAMADOR / ENGINYER D’AUTOMATITZACIÓ

Empresa especialitzada en automatització industrial, robótica i indústria 4.0 situada
a Igualada, selecciona un:
PROGRAMADOR / ENGINYER D’AUTOMATITZACIÓ
Es responsabilitzarà principalment de tasques d’anàlisi i programació orientades a l’automatització de màquines, línies de producció i serveis auxiliars; així com de la posta en marxa dels projectes. També s’ocuparà del manteniment i millores de maquinària i de donar servei tècnic a clients.
Treballarà amb maquinària industrial, línies de producció, PLCs, servomotors, robòtica, visió artificial, pantalles HMI i SCADA.
REQUISITS :
Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Enginyeria Electrònica, Automàtica Industrial o similars, i que aporti experiència en l’automatització industrial i en la programació de maquinària: PLC, HMI, SCADA i Robòtica.

Es valoraran especialment els coneixements informàtics a nivell de programació d’aplicacions per a PC, plataformes web, bases de dades i comunicacions.

Haurà de tenir disponibilitat per a viatjar a nivell internacional. Haurà de tenir bones habilitats socials i saber transmetre confiança ja que la seva feina serà a instal·lacions de clients.

Imprescindible capacitat de treball en equip.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG-AUTOM

Comments are closed.