TÈCNIC GRÀFIC (ILUSTRATOR)

Empesa situada a Igualada selecciona un/a :

TÈCNIC GRÀFIC AMB ILUSTRATOR

Busquem una persona que s’ocupi de la creació i comprovació tècnica de continguts gràfics, tant a nivell de creació de nou producte com a nivell d’administració de canvis en producte ja existent.  Serà responsable de totes les etapes de creació/manteniment dels productes: des de la botiga online (front end) fins a la producció física (back end).

Estem buscant una persona amb formació a nivell de Disseny Gràfic, a la qual li agradi no només la part de disseny sinó també la part de producció de continguts i de producte (gran part de la feina no es dissenyar sinó modificar i administrar producte ja existent).

Haurà de tenir coneixements avançats d’ Illustrator  i conèixer Photoshop.

Es valoraran els coneixements de programació en Javascript.

Oferim contracte laboral estable, horari continu de 9h a 17h de dilluns a divendres i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar curriculum a cv@jregordosa.com indicant la referència ILUST.

 

Comments are closed.