ANALISTA-PROGRAMADOR WEB

Empresa comercialitzadora de productes industrials situada a Igualada selecciona un ANALISTA-PROGRAMADOR WEB per a realitzar nous desenvolupaments de les diferents àrees de negoci de la companyia (web corporativa, botiga online, eines internes). També s’ocuparà de la resolució de problemes i incidències que puguin aparèixer en les diferents plataformes així com de la presentació i defensa davant els diferents responsables d’àrea, de propostes de millora.

Busquem una persona amb formació a nivell d’ Enginyeria informàtica o a nivell de CFGS en Desenvolupament web o en Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques, que aporti experiència en el desenvolupament de pàgines web, botigues online, etc… Haurà de tenir coneixements del motor de Prestashop (versió 1.7 o superior), així com coneixements del motor de WordPress i experiència amb servidors Apache. Disseny web Responsive. Es valoraran els coneixements de SEO.

Oferim contracte laboral estable, lloc de treball a Igualada i possibilitat d’establir l’horari que millor s’adapti a les necessitats i preferències de cada candidatura. La retribució econòmica es negociarà individualment en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat/a.

Les persones interessades hauran d’ enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència APR-W

Comments are closed.