ENGINYER/A JUNIOR OFICINA TÈCNICA (SECTOR METALL)

Empresa metal·lúrgica situada a Igualada selecciona un/a ENGINYER/A D’OFICINA TÈCNICA JUNIOR per a realitzar tasques d’ oficina tècnica i de programació de màquina de tall làser de tub.

Haurà de realitzar tasques dins l’oficina tècnica tals com la gestió d’arxius de clients, retocs en els dibuixos de peces, creació de dibuixos des de zero i també en funció del perfil del/a candidat/a podrà realitzar més funcions dins el projecte com ara la gestió de compres, pressupostos, etc…

Busquem una persona jove amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Mecànica, Topografia, Delineació industrial o similars, que aporti experiència i coneixements de 3D, i que tingui molt bona capacitat d’interpretació de plànols i coneixements de programació CAD-CAM.

Oferim un contracte laboral estable, lloc de treball a Igualada i horari que en funció del perfil del/la candidat/a finalment escollit i les funcions que se li assignin serà o bé partit (de 8h a 13h i de 15h a 18h) o bé intensiu de matí (de 6h a 14h). La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Interessats/des enviar Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència ENG.OT

 

Comments are closed.