ADJUNT A DIRECTOR GENERAL

Per a empresa familiar fabricant de matrius i utillatges per al sector de l’automoció situada a la comarca de l’ Anoia.

Busquem una persona que inicialment actuï com a Adjunt a l’actual Director General de l’empresa i que pugui ocupar la direcció de la mateixa després de la jubilació de l’actual gerent. Haurà de tenir formació a nivell d’Enginyeria Mecànica i aportar experiència en el sector metal·lurgic i/o automoció.

Inicialment s’ocuparà de la gestió tant d’Oficina Tècnica com de taller, organització de la fàbrica i gestió de la producció assumint un rol més de direcció tècnica/operacions i a mesura que vagi coneixent el negoci assumirà les altres funcions de direcció general (financera, comercial, desenvolupament de producte/negoci, internacionalització de negoci…).

Anglès imprescindible.

Oferim un contracte indefinit, un lloc amb àmplies expectatives de creixement professional a curt termini i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat en cada cas (orientativament al voltant de 60.000 € bruts/any).

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a joan@jregordosa.com indicant la referència D.GRAL.

Comments are closed.