RECEPCIONISTA

Centre esportiu situat a Igualada selecciona un/a RECEPCIONISTA.

Les seves tasques implicaran l’atenció al client, amb un tracte molt personal, la informació a persones que vinguin a demanar informació del club, serveis, preus, etc, l’atenció telefònica i comunicació amb clients  i la gestió d’altes i baixes de clients a l’ERP informàtic.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior en Administració, Comerç i Màrqueting o similars, que aporti experiència en el tracte amb el públic, amb excel·lents capacitats de comunicació i de relació interpersonal i que tingui disponibilitat per a treballar en un torn de tarda ja que l’horari serà intensiu de tarda.

Oferim contracte laboral estable, un horari INTENSIU DE TARDA de 14:30h a 22h de dilluns a divendres i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Interessats/des enviar curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència REC.

Comments are closed.