TÈCNIC DEPARTAMENT LABORAL

Important despatx d’assessorament i gestió situat a Igualada selecciona per al seu departament laboral un/a :

TÈCNIC ASSESSOR LABORAL

Les seves tasques inclouran la gestió de la cartera de clients que tindrà assignats a nivell laboral i de Recursos Humans, assessorant als clients en la interpretació i aplicació de convenis, realització de contractes laborals, realització de nòmines, gestions amb la tresoreria de la seguretat social, calendaris laborals, normativa, etc…

Busquem una persona amb formació a nivell de Relacions Laborals, Dret, Graduat Social o similars, que aporti sòlida experiència en les tasques descrites ja sigui en assessoria/gestoria externa, com a nivell d’empresa final.

Oferim un lloc de treball estable, jornada complerta amb horari partit de dilluns a divendres i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència LABO.

Comments are closed.