COMPTABLE AMB ANGLÈS

Seleccionem un/a COMPTABLE amb un nivell ALT D’ANGLÈS per a una empresa situada a Igualada. En dependència del Director Financer es responsabilitzarà de la comptabilització de factures de clients i proveïdors internacionals, incidències amb clients, conciliació bancària d’importació i exportació, etc…

Busquem una persona amb formació a nivell d’Empresarials o a nivell de CFGS en Administració i Finances i amb experiència com a comptable en departament financer. Haurà de tenir un bon nivell d’anglès per poder portar la comptabilitat de la cartera d’exportació.

Oferim lloc de treball estable i horari de dilluns a dijous de 8h a 17h i divendres de 8h a 14h.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : COMP-EX.

Comments are closed.