CAP D’OFICINA TÈCNICA ELECTRÒNICA

Estem buscant un Cap d’Oficina Tècnica Electrònica per a empresa fabricant de maquinaria industrial situada a Igualada.

Es responsabilitzarà de la gestió d’equips de treball, planificació de les tasques i projectes, detecció de necessitats formatives del departament electrònic, suport tècnic a nous projectes i a posades en servei, etc…dirigint un equip format per onze persones entre dissenyadors i programadors d’automatismes.

Haurà de comptar amb bons coneixements tècnics de software industrial (autòmats programables, robòtica, pantalles tàctils, etc…). Enginyeria Tècnica electrònica imprescindible. Imprescindible  aportar experiència en gestió d’equips de treball i organització de departament. El lloc implica viatjar, tot i que de forma esporàdica.

Oferim un contracte laboral estable i una retribució que es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència OT-ELEC.

 

Comments are closed.