CUSTOMER SERVICE (IDIOMES ANGLÈS O ITALIÀ O ALEMANY)

Estem seleccionant per a e-commerce situat a Igualada a persones amb un molt bon domini d’alguns d’aquests idiomes per a realitzar tasques d’atenció als clients de parla anglesa, alemanya o italiana. Busquem un nivell molt alt (proficiency) de domini de cada idioma. S’ocuparan de l’atenció als clients, telefònica, Skype, i per correu electrònic, resolució d’incidències d’ enviaments, gestió de comandes de clients, atenció de consultes, etc…

Busquem persones amb formació administrativa, comerç internacional, empresarials o similar, i valorarem que s’aporti experiència en tasques d’atenció al client, administració en departament de vendes i/o en màrqueting digital.

Oferim un lloc de treball estable, horari intensiu de 9h a 17h i una retribució econòmica negociable, en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidatura.

Comments are closed.