ADMINISTRATIU/VA AMB ANGLÈS I FRANCÈS

Per a empresa situada a Igualada.

S’incorporarà al Departament de Back Office Comercial d’Exportació, donant suport a nivell administratiu a l’equip comercial d’exportació, atenent a consultes de clients, informació, incidències amb enviaments, correus amb clients etc…

Busquem una persona amb formació a nivell Administratiu o Comerç Internacional que tingui experiència en back office comercial o en tasques administratives d’atenció al client (es valorarà que sigui en clients internacionals) i que tingui un bon nivell d’anglès i de francès.

Oferim un lloc de treball estable, horari partit de dilluns a divendres i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència A. A-F

Comments are closed.