ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE

Per a empresa situada a Igualada. S’ocuparà de la gestió de tot el departament administratiu de l’empresa amb el suport d’una gestoria externa. Es tracta d’una empresa de nova creació i per tant busquem una persona molt polivalent que pugui realitzar un ventall molt ampli de tasques dins el departament d’administració, tant a nivell més administratiu com a nivell més comptable.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances o bé a nivell d’Empresarials i que aporti experiència com a Comptable o administrativa comptable. És imprescindible aportar una bona base de coneixements a nivell de comptabilitat.

Es valorarà l’anglès.

Oferim un lloc de treball estable un horari partit de 8:30h a 13h i de 14:30h a 18h (que es pot adaptar a les necessitats de cada candidatura).La retribució econòmica és negociable en funció del perfil aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència A-C-SP

Comments are closed.