DELINEANT PROJECTISTA (SOLIDWORKS)

Enginyeria situada a Masquefa (Anoia) selecciona un/a :

PROJECTISTA / DISSENYADOR (SOLIDWORKS)

S’incorporarà a l’equip tècnic de l’empresa per a realitzar tasques a nivell de Tècnic avançat en Solidworks treballant com a Projectista i Dissenyador de maquinària pels clients de l’empresa. Treballarà a les instal·lacions dels clients (principalment empreses fabricants de maquinària industrial) ubicats principalment a la província de Barcelona, donant suport als seus tècnics com a extern expert en l’eina Solidworks, software del qual la companyia n’és especialista.

Busquem una persona jove, amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Disseny en Fabricació Mecànica, Disseny Industrial, Delineació o similars o bé a nivell d’Enginyeria Tècnica Mecànica que aporti coneixements de Solidworks i una mínima experiència en oficina tècnica o en tasques a nivell de projectista.

Oferim contracte estable, jornada complerta amb horari partit i formació continuada a nivell expert en el software Solidworks. La retribució econòmica es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència SW.

Comments are closed.