ARQUITECTE TÈCNIC O ENGINYER INDUSTRIAL

Estem buscant una persona amb formació a nivell d’Arquitectura Tècnica, Enginyeria Industrial, Cicle Formatiu de Grau Superior en Electricitat, Energies Renovables, Construcció o Similars per a una enginyeria d’Igualada. Realitzarà tasques a nivell de realització de plànols amb Autocad 2D, llicències d’activitats, permisos d’obra, reglamentació elèctrica, direcció d’obra, projectes d’energies renovables, etc,

Busquem una persona que aporti una mínima experiència en tasques similars i que resideixi a la zona d’Igualada o rodalies.

Oferim un lloc de treball estable, contracte laboral i jornada complerta amb horari de 9h a 13h i de 15h a 19h (tot i que es pot adaptar i l’empresa també contempla la possibilitat d’un contracte a temps parcial de 30 o 35 hores setmanals. La retribució es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil i el tipus de jornada acordat.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència : ARQ-E

Comments are closed.