DISSENYADOR/A GRÀFIC

Per a empresa situada a Igualada.

S’encarregarà de realitzar dissenys tant a nivell d’imatge de producte com d’ imatge corporativa tant a nivell web i d’edició de contingut corporatiu en xarxes socials, com també a nivell de catàlegs i material amb suport paper.
Treballarà en equip amb la persona responsable de màrqueting de l’empresa.

Busquem una persona que tingui formació i experiència a nivell de disseny gràfic, que sigui una persona autònoma i creativa i que estigui interessada en un contracte laboral a MITJA JORNADA DE MATINS (de 8h a 13h o de 8h a 14h) o mitjançant un règim de col·laboració com a Freelance.

Oferim un lloc de treball estable i la possibilitat tant de contracte laboral com d’establir una col·laboració com a freelance (l’empresa s’adaptarà en funció de les preferències de cada candidat/a).

Interessats/des enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència DISS

Comments are closed.