ADMINISTRATIU/VA DE LOGÍSTICA

Per a ecommerce situat a Igualada amb un volum de 300.000 enviaments anuals a països de tot el món. Reportarà a la Responsable d’ Administració i al Responsable de Fàbrica i serà la persona responsable de coordinar la logística d’enviaments de comandes a clients, coordinant-se amb els diferents operadors logístics amb els quals treballa l’empresa per tal d’assegurar que les entregues als clients es realitzin de forma puntual.

Busquem una persona jove, pensem amb una formació a nivell administratiu o bé a nivell d’ADE, empresarials, etc. amb una mínima experiència (pensem en uns dos anys) en l’entorn de logística, gestió d’enviaments, recepció, supply chain, o similars.

Haurà de ser una persona molt dinàmica i analítica, amb capacitat per a realitzar múltiples tasques, excel·lents habilitats organitzatives i de relació interpersonal i altament flexible.

Oferim un contracte laboral estable, horari de 9h a 17h i possibilitats reals de projecció professional a curt-mig termini. La retribució es negociarà individualment amb cada candidatura.

Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència : ADM-LOG.

Comments are closed.