ENGINYER/A JUNIOR DE PROJECTES DE R+D

Per a una fundació privada que treballa en l’àmbit de la recerca, la innovacio i la gestió de projectes vinculats a la industria, amb oficines a Igualada.

Busquem un/a Enginyer/a jove amb formació relacionada amb la branca d’ Enginyeria de Materials, Enginyeria Química, Enginyeria Tèxtil (tot i que no descartem altres especialitats d’enginyeries aquestes serien les més relacionades amb el lloc de treball) i que aporti 1 o 2 anys d’experiència en R+D, gestió de projectes, Oficina Tècnica o Laboratori.

S’ocuparà de la gestió de projectes de R+D tant d’àmbit nacional com europeu, donant suport en les diferents fases dels projectes al Project Manager de l’entitat (participarà tant en la recerca de projectes nacionals i europeus, redacció, licitació,etc…com en les tasques més estrictament tècniques i de R+D).

Oferim un lloc de treball estable a Igualada i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Interessats/des enviar CV a cv@jregordosa.com indicant la referència : ENG.R+D

Comments are closed.