AUXILIAR ADMINISTRATIU

Empresa instal·ladora situada al poligon de es Comes d’Igualada selecciona per a les seves oficines un AUXILIAR ADMINISTRATIU.

S’ocuparà de diferents tasques a nivell administratiu de suport tals com arxiu, atenció telefònica, albarans, redacció d’informes, cartes, etc…i també donarà suport a comptabilitat.

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances o similars que aporti uns 2-3 anys d’ experiència en tasques similars. Haurà de tenir un bon nivell d’Excel i del paquet Office en general. Es valoraran els coneixements de comptabilitat (tot i que no són imprescindibles).

Oferim un lloc de treball estable, horari partit de dilluns a divendres de 8:30h a 13:30h i de 15h a 18:30h i una retribució que en negociarà mab cada candidtaura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència AUX. ADM

Comments are closed.