ADMINISTRATIU/VA AMB ANGLÈS

Per a empresa multinacional situada a la comarca de la Segarra (zona Sant Guim de Freixenet).
S’incorporarà al Departament de Logistica i realitzarà tasques de servei al client. En dependència del responsable de Logistica realitzarà gestions de seguiment i servei a clients internacionals. S’ocuparà de gestionar els enviaments de producte als clients, gestió de transports, documentació, seguiment de les comandes, resolució d’incidències, etc… També donarà suport a l’àrea de compres (internacionals).

Busquem una persona amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional, Administració o similars, que aporti experiència en tasques d’atenció al client, seguiment de clients, comandes, compres, etc…
Haurà de tenir un bon nivell d’anglès (suficient com per poder mantenir converses telefòniques i per skype amb clients internacional) i es valorarà un segon idioma (preferiblement el francès).

Oferim un lloc de treball estable, indefinit després del primer any, un horari partit de dilluns a dijous de 8h a 17:45h i els divendres de 8h a 14h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauràn d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència AD-ANGL.

Comments are closed.