ENCARREGAT SECCIÓ DE SOLDADURA

Empresa del sector metal·lúrgic situada a Igualada selecciona un ENCARREGAT DE LA SECCIÓ DE SOLDADURA per al torn de tarda (de 14h a 21:30h).

Les seves funcions inclouran la gestió de la secció de soldadura (l’empresa treballa amb tots els diferents tipus de soldadura) per tal d’assegurar el correcte funcionament de la secció, la seva productivitat i la qualitat del producte.

Busquem una persona amb amplis coneixements de soldadura i que aporti experiència en la gestió d’ equips.

L’empresa ofereix un lloc de treball estable amb torn fix de tarda de dilluns a divendres i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidtaura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència : SOLD.

Comments are closed.