ENGINYER/A (ENGINYERIA DE L’AIGUA)

Empresa especialitzada en l’enginyeria de l’aigua (www.sicenginyeria.com), que ofereix serveis i solucions que ajudin a una gestió i tractament de l’aigua sostenible i eficient, selecciona un/a ENGINYER/A.

Realitzarà tasques a nivell de redacció de projectes d’enginyeria, delineació (amb AUTOCAD), elaboració d’informes, càlculs, direcció i coordinació d’obra…per a projectes tant d’abastament com de tractament d’aigües, treballant principalment per administracions i empreses d’aigua a nivell del territori català.

Busquem una persona amb formació a nivell d’enginyeria Civil, industrial, química o similars, que aporti experiència en delineació, projectes i tasques semblants a les descrites. No descartarem a persones amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior i experiència relacionada. Disponibilitat per a desplaçaments (pensem en aproximadament 1 dia a la setmana) a les instal·lacions dels clients (Catalunya).

Oferim un lloc de treball estable i la POSSIBILITAT DE TREBALLAR DES DE CASA. Pensem en una dedicació horària a jornada complerta (amb la possibilitat d’adaptar l’horari com més li convingui a cada candidat/a) però també podríem contemplar la possibilitat de començar inicialment amb una jornada inferior (per exemple de 5 o 6 hores). La retribució es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència SIC.ENG

Comments are closed.