DELINEANT AUTOCAD

Despatx d’enginyeria situat a Igualada selecciona un/a : DELINEANT AUTOCAD. Es responsabilitzarà principalment de la confecció de plànols d’instal·lacions, projectes d’obres i serveis i activitats, amb Autocad 2D. També donarà suport en la realització de memòries de projectes.

Busquem una persona amb una experiència d’1 any, preferiblement en despatx d’enginyeria, que sigui una persona responsable i seriosa, amb formació a nivell de CFGS en Projectes de Construcció o FP Delineant i que resideixi a la zona d’Igualada.

Oferim un lloc de treball estable, jornada complerta amb horari partit de 9h a 13h i de 15h a 19h i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat per cada candidat/a.

Les persones interessades hauran d’enviar un Curriculum Vitae a cv@jregordosa.com indicant la referència DEL.

Comments are closed.