PSICÒLEG TÈCNIC/A PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

Servei aliè de prevenció de Riscos Laborals, selecciona per a les seves oficines situades a Igualada un/a :

PSICÒLEG TÈCNIC/A PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

Busquem una persona amb formació a nivell de Psicologia i les 3 especialitats de Prevenció de Riscos Laborals, per tal de donar servei als clients del despatx com a Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, especialitzat en Ergonomia i Psicosociologia.

Oferim un lloc de treball estable a jornada complerta i horari partit amb certa flexibilitat d’entrada (entre les 8h i les 9h) i sortida (entre les 18h i les 19h). La retribució econòmica es negociarà amb cada candidat/a en funció de l0experiència prèvia aportada com a Tècnic/a en PRL. El lloc de treball és a Igualada.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referencia : PSI-PRL

Comments are closed.