TÈCNIC COMERCIAL

Empresa especialitzada en la fabricació d’elements i solucions per al sector de la seguretat i la protecció contra incendis situada a la comarca de l’Anoia selecciona un/a :

TÈCNIC COMERCIAL

S’ocuparà de la comercialització tant dels productes (sistemes de protecció contra el foc) com dels serveis (insta·lacions contra incendis, legalitzacions, enginyeria…) de la companyia operant a l’àrea geogràfica de Catalunya (se li assignarà una zona de Catalunya).

S’ocuparà de tota la gestió comercials, des dels primers contactes de prospecció, la concertació de visites comercials, la realització de les visites i la preparació de pressupostos i propostes conretes i adaptades a les necessitats de cada client (amb l’ajuda del Departament d’Oficina Tècnica), fins a la negociació i el tancament de les operacions. El target de client són empreses constructores i enginyeres principalment i també el client final.

Dependrà directament de gerència per tant busquem una persona autònoma, idealment amb coneixements del sector seguretat contra incendis o enginyeria però no descartarem candidatures que aportin un bon perfil comercial i experiència en altres sectors. Valorarem que aporti formació a nivell de cicle formatiu en alguna especialitat tècnica.

Residència zona comarca de l’Anoia.

Oferim un lloc de treball estable, contracte laboral, cotxe d’empresa amb targeta per despeses, telèfon mòbil i una retribució composada d’un fix + un variable en funció de les vendes.

Les persones interessades hauran d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència CIAL.

Comments are closed.