ENGINYER/A QUIMIC RESPONSABLE DE PRODUCCIÓ

Empresa fabricant de PRODUCTES QUÍMICS situada a Igualada selecciona un/a :

ENGINYER/A QUIMIC RESPONSABLE DE PRODUCCIÓ

Es responsabilitzarà principalment de la gestió del personal de planta (4 operaris), organització d’horaris, planificació de la producció, prevenció de riscos, gestió de la qualitat, organització del manteniment de la maquinària, així com de la supervisió dels dos tècnics del laboratori químic (anàlisi i control químic de matèries primeres, desenvolupament de producte, etc.).

Busquem una persona jove, amb formació a nivell d’Enginyeria Tècnica Industrial o Superior en Química, o Llicenciat en  Ciències Químiques, que tingui experiència treballant en laboratori i/o planta de producció, en gestió de personal, en temes de qualitat, ISO i coneixements en prevenció de riscos laborals.

Oferim un lloc de treball estable, amb possibilitats de creixement professional i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura.

Interessats/des enviar CV a cv@jregordosa.com indicacant la referència PROD-QUI

Comments are closed.