GESTOR/A DE QUALITAT

Empresa especialitzada en el procés de transformat del metall ubicada a Igualada selecciona un/a : GESTOR/A DE QUALITAT

Les seves funcions inclouran responsabilitzar-se del sistema de gestió de la qualitat de l’empresa tant a nivell documental (gestió de no conformitats, documentació de processos, documentació de mesures correctores, etc…) com a nivell de planta (implementació de millores, controls de qualitat de producció, etc…).

Busquem una persona amb alguna experiència en la gestió de la qualitat en entorns industrials, que aporti formació a nivell de Gestió de la Qualitat i esperiència en la implantació o manteniment d’un sistema de gestió de la qualitat ISO9001.

Oferim un lloc de treball estable i un horari intensiu de matí de dilluns a divendres de 7h a 15h.

La retribució es negociarà amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament 23.000-24.000 € bruts anuals).

Les persones interessades hauràn d’enviar un CV a cv@jregordosa.com indicant la referència QUAL.

Comments are closed.